Actualitat

Feliz2016

Acomiadem un bon any 2015 ple d'esforç, treball i dedicació per donar pas a un 2016 amb molta il·lusió i ganes de seguir creixent.

Tot l'equip de Farratges Dolcet vol agrair la confiança dipositada en el nostre servei aprofitem per desitjar-vos un feliç any 2016 replet d'èxits.

congres internacional

6è Congres Internacional D’alfals a Bengbú

Del 25 al 27 d'octubre, Farratges Dolcet va assistir al Congrés Internacional de l'Alfals celebrat a la ciutat de Bengbu, Xina. Els temes principals de l'esdeveniment es van basar en la innovació, la interacció, la cooperació i les relacions win-win (on ambdues parts guanyen).

Amb el suport d'associacions i d'empreses d'Itàlia, d'Espanya, de França, d'Amèrica, d'Argentina i d'Arabia Saudi, va fer possible el seu...

Cataleg Alfals

Presentem el nou catàleg corporatiu

Ja tenim online el nou catàleg corporatiu de Farratges Dolcet, el qual, serveix per mostrar la filosofia i els valors de l'empresa, els objectius que mostren l'afany per créixer i la cartera de productes i serveis.

Amb un format molt visual i una síntesi perfecta i ordenada, aquest catàleg és un suport rellevant i una eina per reforçar la proximitat i interacció als nostres clients i proveïdors. El catàleg ha sigut...

Navision Dolcet

Evolució tecnològica

NutriNAV és una solució específica pel nostre sector. Aquesta eina de qualitat i amb experiència ens permet estar sempre actualitzats i en constant adaptació a tots els possibles canvis.

Gràcies a la implementació d'aquest nou software, Farratges Dolcet segueix creixent cap a una única direcció.

A més a més, en aquest vídeo amb col·laboració amb Ayanet on...

exportacion alfalfa

Hem iniciat ja els primers enviaments

D'una manera reeixida, donem per ben rebuda la mercaderia a la Xina. Tant el contacte amb empreses xineses com la burocràcia d'enviament és tota una novetat per a Farratges Dolcet. Malgrat la dificultat d'iniciar noves coses, no ens podem queixar del bon resultat que està tenint.

Seguirem treballant per obrir portes a l'estranger i continuar creant vincles.

Camp de Farratge

Farratges Dolcet ja ha iniciat campanya

Fa aproximadament una setmana, Farratges Dolcet donava per iniciada la campanya "abril 2015" per a la producció d'alfals. La campanya està obtenint una molt bona producció.