Visita al Congrés Internacional d'Alfals a Bengbú

congres internacional

6è Congres Internacional D’alfals a Bengbú

Del 25 al 27 d'octubre, Farratges Dolcet va assistir al Congrés Internacional de l'Alfals celebrat a la ciutat de Bengbu, Xina. Els temes principals de l'esdeveniment es van basar en la innovació, la interacció, la cooperació i les relacions win-win (on ambdues parts guanyen).

Amb el suport d'associacions i d'empreses d'Itàlia, d'Espanya, de França, d'Amèrica, d'Argentina i d'Arabia Saudi, va fer possible el seu èxit. Cal remarcar que van fer arribar el seu interés per enfortir encara més la cooperació tècnica i el comerç amb les regions més desenvolupades d'Alfals i dels països de la Ruta de la Seda (Silk Road countries). Paral·lelament també, van desencadenar un procés de conscienciació a tots els presents, de la importància d'intercanviar experiències, de compartir recursos i informació, de millorar el nivell de la globalització, la comercialització i la informatització de la indústria de l'alfals.

Farratges Dolcet ha viscut tota una experiència carregada de noves propostes, d'idees i sobretot amb ganes de continuar creixent.